Veliki program

Papirnate vreće za brašno - stočnu hranu i slično

Vreće od 20, 25 i 50 kg. Ventil vreće - (VLR) ili vreća otvorena ljepljena vreća - (OL)

U našem proizvodnom programu nudimo ambalažni materijal za prehrambenu industriju, pekarsku industriju posebno, kao i za industriju za proizvođače stoke te sve ostale slične djelatnosti u kojima se javlja potreba za pakiranjem proizvoda u papirnatu amalažu visoke kvalitete.

Veliki program

Papirnate vreće za vapno ljepila i smjese

Vreće od 30 i 40 kg. Ventil vreće - (VLR) ili vreća otvorena ljepljena vreća - (OL)

U našem proizvodnom programu nudimo ambalažni materijal za građevnu industriju, kao što su vapno, razna ljepila, glat smjese i razna druga ljepila u prahu, te sve ostale slične proizvode u kojima se javlja potreba za pakiranjem proizvoda u papirnatu amalažu visoke kvalitete.

Veliki program

Papirnate vreće za cement

Vreće od 20, 25, 40 i 50 kg. Ventil vreće - (VLR) ili vreća otvorena ljepljena vreća - (OL)

U našem proizvodnom programu nudimo ambalažni materijal za proizvođače cementa, te slične proizvode u kojima se javlja potreba za pakiranjem proizvoda u papirnatu amalažu visoke kvalitete.

 

Specifikacija veličina

Vreće imaju određenu kilažu i prema kilaži dimenzije, te prema vrsti mogu biti ventil vreće s rukavcem - VLR kod kojih je još moguće da imaju trakicu za jednostavno otvaranje - VLRT ili mogu biti otvorene ljepljene - OL te otvoreno ljepljene s utorom - OLU, također mogu imati specijalnu foliju unutar vreće oznake HDPE.